Varen vanuit de achtertuin

Vakantiepark It Wiid ligt in midden in het Friese merengebied aan de rand van het prachtige waterrijke en natuurrijke gebied Nationaal park De Alde Feanen. De omgeving biedt volop mogelijkheden tot het maken van uitstapjes of om actief bezig te zijn zoals tochten per zeilboot, kano of motorboot. Vanaf de eigen steiger kunt u direct aan uw plezierige vaartocht beginnen.

Het is mogelijk om de woning inclusief sloep te huren.

De luxe van wellness

Voor het ultieme gevoel van luxe en rust beschikt het vakantiehuis over een prachtige opgietsauna, een heerlijke regendouche en bruin makende sunshower. In het najaar van 2018 komt hier nog een buitendouche bij. Dat is optimaal genieten in een prachtige omgeving!

Bijzonderheden

Het is fijn om te weten dat:

  • Het huren van het huis inclusief boot (8-persoons sloep) mogelijk is
  • Het huis beschikt over een eigen aanlegsteiger
  • Het park beschikt over een trailerhelling om eigen boot te water te laten
  • De regendouche en sunshower op begane grond zijn
  • De opgietsauna zich op eerste etage bevindt

Nieuwe ervaring van douchen

De sunshower kunt u het best vergelijken met een zonnebank onder de douche. Het geeft een weldadige infrarood- of UV-sessie. Door de ingebouwde timer van maximaal 8 minuten bestaat er geen gevaar op oververhitting.

Maril 570

Ervaar de vrijheid van varen met een sloep! De Maril 570 biedt plaats aan maximaal acht personen. Vanaf de aanlegsteiger vaart u zo het prachtige Friese Merengebied op met zijn talloze slootjes, vennen en veenmoeras. Informatie en reserveren bij Ulbe Postma via telefoonnummer: 06-44 378 989.

Terug